0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Hainlere karşı biz de atakta olalım 

Misafirlerimle yaptığımız sohbette, terör olaylarında kaybettiğimiz onlarca şehit asker ve polisimizi konuşurken göz yaşlarımıza hakim olamadık. Dilimizde hain, kanı bozuk teröristlere hep lanet, şehitlerimize ise rahmet ve dua vardı. Sohbetimizin devamında Türk askerinin  Suriye topraklarındaki temizlik haraketini konuşurken arkadaş, “Hocam Suriye topraklarında olmamız şart mı” diye sordu? “Tabiki sınırımızda faliyet gösteren terörist gurupların temizlenmesi, dış güçlerin oyununu bozmak, her şeyden önce istikbalimiz ve ülkemizin bekası için şart” cevabını verdim. Allah'a çok şükür Türk askeri Suriye'de sınırımıza yakın bir çok yerleşim birimini teröristlerden temizlediği gibi çok şükür El Bab'ı da terör örgütü DEAŞ'tan temizliyor. Sohbet  İsrail'in, Amerika'nın, İngiltere'nin, Rusya ve Avrupa'nın terör örgütlerine açıkça destek vermelerine geldi. 

Teröre desteği inkar etmiyorlar 

Saydığım bu ülkeler tam 40 yıldır Ermeni devletinin resmî terör örgütü Asala'nın devamı olan PKK terör örgütüne hem maddi hemde silah mühimmat yardımı yapıyor olmalarına kadar geldi. 

Ah be kardeşlerim ah. Güya dost ama aslında münafık olan bu ülkeler terör örgütüne yaptıkları destekleri inkarda etmiyorlar ki. Destek verdikleri PKK'lı, FETÖ'cü teröristleri  görmüyormusunuz? Amerikan Kongresi'nde ve Avrupa Parlamentosu'nda nasıl göğüslerini gererek boy gösterdiklerini? Boyunları devrilesice PKK'lı, FETÖ'cü teröristler Amerikan Kongresi'nde ve Avrupa Parlamentosu'nda lobi faliyetinde bulunup Türkiye'yi kötüleyip iftiralar atarak, kendilerine destek buluyorlar. Türkiye olarak kanı bozuk bu şerefsiz teröristlere karşı biz ne yapıyoruz? Açık konuşmak gerekirse çok şey yaptığımızı sanmıyorum. 

FETÖ'nün hain lobi faaliyetleri 

Bu hainlere karşı, aklı başında ülkesini, devleti'ni ve milletini amasız, fakatsız seven, kendisini iyi yetiştirmiş olan, akademisyenler, yeni yetme cılız gazeteciler değil, gerçekten siyaseti ve bürokraside kullanılan dili iyi bilen deneyimli gazeteciler, siyasiler ve bürokratlardan oluşan kişilere maddi destek vererek dünyanın her yerine lobi faliyetinde bulunmaları için göndermek gerekir. Bunu Ülkemize karşı olumsuz ön yargıları yıkmak ve siyasi krizler çıksa bile, diplomatik alanda ilişkilerin sekteye uğramaması için yapmalıyız. Bakın FETÖ'cü teröristler Türk ekonomisini yıkmak ve hükümeti karalamak için yurt dışındaki yatırımcılara “Türkiye'deki yatırımlarınızı durdurun, Türkiye ekonomisi iyiye gitmiyor, Türkiye'de iç savaş var, hükümet yakın zamanda yıkılacak” diyerek karalayıcı lobi faliyetlerinde bulunuyor. Ben de bu hainliklere karşı vakit geçmeden tedbirimizi hemen alalım diyorum. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARI HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH CÜMLEMİZİ VATANINA VE MİLLETİNE HAYIRLI OLANLARDAN EYLESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX